ДЕТЕРМИНАНТЫ ПРОФЕССИОНАЛЬНЫХ ДЕФОРМАЦИЙ И ДЕСТРУКЦИЙ - Астремська, Ирина (Modern scientific researches, 2018)
У статті вивчаються наукові погляди різних вчених на проблему професійних деструкцій та професійних деформацій фахівців. Дослідження питання спрямовано на більш конкретне визначення цих феноменів та відокремлення меж їх проявів. Визначається онтогенез про