ASSESSMENT AS A MEANS OF ENHANCING STUDENTS 'MOTIVATION IN THE ESP COURSE - Чуенко, Виктория (Modern scientific researches, 2018)
Оцінювання є невід’ємною частиною навчального процесу. Стаття присвячена проблемі оцінювання досягнень студентів у вивченні англійської мови за професійним спрямуванням. Автор аналізує основні принципи та методи формуючого та підсумкового контролю, вказую