КРЕАТИВНОСТЬ КАК СОСТАВЛЯЮЩАЯ ПРОФЕССИОНАЛЬНОЙ КОМПЕТЕНТНОСТИ БУДУЩИХ УЧИТЕЛЕЙ МУЗЫКИ / КРЕАТИВНОСТЬ КАК СОСТАВНАЯ ПРОФЕССИОНАЛЬНОЙ КОМПЕТЕНТНОСТИ БУДУЩИХ УЧИТЕЛЕЙ МУЗИКИ - Мороз, Майя (Modern scientific researches, 2018)
У статті автор розглядає креативність як складову професійної компетентності майбутніх учителів музики. Обґрунтовано необхідність у підготовці професійних, кваліфікованих, компетентних педагогів, які б могли вирішувати завдання сучасної освіти, формувати