ПОВЫШЕНИЕ КАЧЕСТВА ПОДГОТОВКИ ВРАЧЕЙ ЧЕРЕЗ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ СОВРЕМЕННЫХ ОБРАЗОВАТЕЛЬНЫХ ПРОГРАММ И ИНФОРМАЦИОННО-ТЕЛЕКОММУНИКАЦИОННЫХ ТЕХНОЛОГИЙ - Егудина, Елизавета; Сапожниченко, Людмила; Калашникова, Оксана; Ивчина, Надежда; Васильева, Лариса (Modern scientific researches, 2018)
В работі обгрунтована пропозиція по впровадженню в навчальний процес вищіх медичних закладів III - IV рівнів акредитації та лікарів-інтернів закладів (факультетів) післядипломної освіти прогресивної освітньої програми «Самостійна підготовка по інтерпретац