SELF-EDUCATION STRATEGIES OF ESP TEACHERS - Чуенко, Виктория (Modern scientific researches, 2018)
Анотація. У статті розглядаються питання самоосвіти викладачів закладів вищої освіти у цілому та самоосвіти викладачів англійської мови за професійним спрямуванням. Проаналізувавши особливості викладання англійської мови за професійним спрямуванням, автор