ПРОБЛЕМЫ ИРРИГАЦИОННО ОСОЛОНЦОВАННОГО ЧЕРНОЗЕМА И ПУТИ ИХ РЕШЕНИЯ - Макарова, Татьяна; Борисевич, Михаил (Modern scientific researches, 2019)
Анотація. У статті досліджуються наслідки довготривалого зрошування водою неналежної якості чорноземів на території Дніпропетровської області. Проаналізовано вплив мінералізованої води, що використовується для зрошування, на стан ґрунтів. Наведено результ