ДИНАМИКА ПОКАЗАТЕЛЕЙ КАЧЕСТВА ЗЕРНА ОЗИМОЙ ПШЕНИЦЫ РАЗЛИЧНЫХ СОРТОВ В ПРОЦЕССЕ ДЛИТЕЛЬНОГО ХРАНЕНИЯ - Завадская, Оксана (Modern scientific researches, 2019)
Пшениця озима займає провідне місце в зерновому балансі нашої країни та є однією з найбільш експортованих культур. Якість зерна, придатність його до тривалого зберігання, залежить як від сортових особливостей, так і умов зберігання. Наведено результати ви