ПРЕИМУЩЕСТВА И НЕДОСТАТКИ АНИМИРОВАННЫХ ЛЕКЦИЙ ПО НАЧЕРТАТЕЛЬНОЙ ГЕОМЕТРИИ - Василишин, Ярослав; Василишин, Виталий (Modern scientific researches, 2019)
У цій доповіді розглядаються можливості, які дає використання інформаційних комп'ютерних технологій для підвищення ефективності процесу навчання студентів нарисної геометрії.