ПЕЛОИДОТЕРАПИЯ КАК ПЕРСПЕКТИВНОЕ НАПРАВЛЕНИЕ РЕКРЕАЦИИ В ГОСТИНИЧНОЙ ИНДУСТРИИ - Мирошник, Юлия; Абрамова, Асьят; Сикан, Светлана (Modern scientific researches, 2019)
В роботі розглянуто вплив рекреаційного потенціалу місцевості на розвиток туристичної, соціальної та економічної діяльності в регіоні. Представлено статистичні дані зміни кількості міжнародних туристів у світі в період з 1950 р. по 2018 р. Встановлено, що