ИННОВАЦИОННЫЕ УСЛУГИ ФЛОАТИНГ В ГОСТИНИЧНОМ БИЗНЕСЕ - Сахненко, Екатерина; Сильчук, Татьяна (Modern scientific researches, 2019)
Розглянуто можливості підвищення конкурентоспроможності та успішного функціонування готельного бізнесу. Досліджено впровадження сучасної інноваційної технології флоатінгу в готелях ділового призначення. Зазначено, що флоатінг досить швидкий терапевтичний