СРАВНИТЕЛЬНАЯ ХАРАКТЕРИСТИКА ВЛИЯНИЯ КОЛИЧЕСТВЕННОЙ И КАЧЕСТВЕННОЙ СОСТАВЛЯЮЩИХ РЕЗУЛЬТАТИВНОСТИ НА ОЦЕНКУ ДЕЙСТВЕННОСТИ ПРОЦЕССА ЭКОНОМИЧЕСКОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ СЕЛЬСКОХОЗЯЙСТВЕННЫХ ПРЕДПРИЯТИЙ - Буренникова, Нататия; Завгородний, Игорь; Ярмоленко, Виктор (Modern scientific researches, 2019)
У статті на прикладі процесу економічної діяльності сільськогосподарських підприємств зернопродуктового підкомплексу показано можливість здійснення порівняльної характеристики впливу кількісної та якісної складових результативності на оцінювання дієвості