ПРОИЗВОДИТЕЛЬНОСТЬ И КАЧЕСТВО ЯИЦ В ПЕРЕПЕЛОК ЗА ДЕЙСТВИЯ ПРОБИОТИКА - Чудак, Роман (Modern scientific researches, 2019)
За результатами досліджень встановлений позитивний вплив пробіотика на продуктивність та якість яєць у перепілок. Пробіотик мультибактерин посилював анаболічні процеси .Жива маса, у кінці досліду, збільшувалась на 10,4 %, валовий збір яєць на 12,5 % у п