ИННОВАЦИОННЫЕ КИБЕРНЕТИЧЕСКИ-АКМЕОЛОГИЧЕСКИЕ ТЕХНОЛОГИИ В ВЫСШЕЙ ШКОЛЕ - Антонов, Валерий (Modern scientific researches, 2019)
Досліджується актуальна проблема застосування інноваційних технологій у вищій школі, зокрема їх антропологічний аспект на основі акме- освіти та акме- виховання за допомогою комп’ютерної акме- математичної антропологічної інформаційної системи. Наголошує