ПАРАДОКСЫ ДЖ.Б. ШОУ И Г.К. ЧЕСТЕРТОНА КАК СПОСОБ РАЗОБЛАЧЕНИЯ ПОРОКОВ ОБЩЕСТВА - кабина, Юлия (Modern scientific researches, 2018)
У статті розглянуто особливості застосування прийому художнього парадоксу у британській літературі початку ХХ століття. Опозиційні погляди митців цієї доби на кризу вікторіанського світогляду і моралі знайшли вираження у парадоксі, який став засобом відоб