СОЦИАЛЬНЫЕ И ПОЛИТИЧЕСКИЕ РИСКИ ВМЕШАТЕЛЬСТВА ГОСУДАРСТВА В ФОРМИРОВАНИЕ ЕДИНОЙ АВТОКЕФАЛЬНОЙ ПРАВОСЛАВНОЙ ЦЕРКВИ ДЛЯ УКРАИНЫ - Костюк, Александр (Modern scientific researches, 2018)
Метою статті є з’ясування політичних та соціальних наслідків незалежності українського православ’я. Розглядається позиція української держави відносно православних церков та українського православ’я. Здійснюється визначення причин актуальності питання авт