ПСИХОЛОГИЧЕСКИЕ РЕАКЦИИ ЛИЧНОСТИ НА НАРУШЕНИЕ ПРИВАТНОСТИ - Хазратова, Нигора (Modern scientific researches, 2018)
Анотація. В роботі розглянуті проблеми психології приватності, а також стрес і фрустрація як психологічні реакції особистості на регулярне порушення приватності. Потреба особистості в приватності розглядається як важлива умова его-інтегрованості, незалежн