ОБУЧЕНИЕ ООП НА ОСНОВЕ ЭЛЕМЕНТОВ ОБЪЕКТНО-ОРИЕНТИРОВАННОГО ПРОЕКТИРОВАНИЯ - Серяков, Анатолий; Щеголькова, Валентина (Modern scientific researches, 2019)
В роботі розглядаються проблеми викладання об’єктно-орієнтованого програмування у вищій школі. Студенти, які раніше засвоїли алгоритмічну декомпозицію, дуже складно переходять до об’єктно-орієнтованої. В даній роботі пропонується поєднати метод наочної д