КОМПЛЕКСНАЯ АКТИВАЦИЯ В ПРОИЗВОДСТВЕ СИЛИКАТНЫХ КОМПОЗИТОВ - Доценко, Юлия; Думанская, Вероника; Сидорова, Наталия (Modern scientific researches, 2018)
В статті обґрунтована раціональність застосування комплексу різних видів активацій дрібнозернистих силікатобетоних сумішей, модифікованих добавками, для виробництва силікатних композитів тепловологісного твердіння з поліпшеними властивостями. Застосовані