КОНТРОЛЬ МАТЕРИАЛЬНО-ТЕХНИЧЕСКИХ ЦЕННОСТЕЙ НА ОБЪЕКТАХ НЕФТЕГАЗОВОГО КОМПЛЕКСА УКРАИНЫ С ПОМОЩЬЮ СПЕЦИАЛИЗИРОВАННОЙ ЦИФРОВОЙ СЕТИ RUBEE - Бабчук, Сергей (Modern scientific researches, 2018)
Були досліджені існуючі методи збору інформації про наявні матеріально-технічні цінності і їх розташування в певний момент часу та визначено їх недоліки. Встановлено, що для ефективного збору інформації про наявні матеріально-технічні цінності та їх розта