АНАЛИТИЧЕСКОЕ ИССЛЕДОВАНИЕ СМЕРТНОСТИ В УКРАИНЕ ЗА 2006-2017 ГОДЫ - Роша, Лариса (Modern scientific researches, 2018)
За результатами звітів обласних спеціалістів-патологоанатомів та зведених звітів головного позаштатного патологоанатома Міністерства охорони здоров’я України було досліджено зміни у кількості випадків смерті в Україні з 2007 по 2016 роки у абсолютних цифр