МАТЕМАТИЧЕСКАЯ МОДЕЛЬ ПРОГНОЗА ЛЕТАЛЬНОГО ИСХОДА ПНЕВМОНИЙ, АССОЦИИРОВАНЫХ С НАРУШЕНИЯМИ ИММУНИТЕТА В БОЛЬНЫХ НА ФОНЕ ОНКОГЕМАТОЛОГИЧЕСКОЙ ПАТОЛОГИИ - Перечная, Татьяна; Борисова, Инна (Modern scientific researches, 2018)
В роботі розглядаються можливості математичного прогнозування у вирішення актуального питання пульмонології та гематології, а саме, прогнозування настання летального результату у хворих на пневмонії, асоційованих з порушеннями імунітету на фоні онкогемато