ОЦЕНКА СВОЙСТВ ОРГАНИЧЕСКОЙ АГРОПРОДОВОЛЬСТВЕННОЙ ПРОДУКЦИИ КАК ВАЖНОГО ЭЛЕМЕНТА КОМПЛЕКСА МАРКЕТИНГА - Дударь, Владимир (Modern scientific researches, 2018)
Розкрито сутність властивостей органічної агропродовольчої продукції, її постійні і змінні показники. Встановлено, що властивості органічного продукту – це один із інструментів конкурентної боротьби, який використовується для диференціації товарів підприє