РАЗВИТИЕ КРИТИЧЕСКОГО МЫШЛЕНИЯ В ПРОЦЕССЕ ФОРМИРОВАНИЯ МИРОВОЗЗРЕНИЯ СОВРЕМЕННОЙ МОЛОДЕЖИ ПРИ ИЗУЧЕНИИ АНГЛИЙСКОГО ЯЗЫКА - Гриженко, Анна (Modern scientific researches, 2018)
Стаття спрямована на те, щоб розглянути важливість формування навичок, які знадобляться при опрацюванні інформації, а саме – навичок критичного мислення, які необхідно розвивати при вивченні будь-якого навчального предмету. Однією з актуальних проблем суч