КЕЙС-МЕТОД КАК ФОРМА ИНТЕРАКТИВНОГО ОБЩЕНИЯ В ОБУЧЕНИИ ПРОФЕССИОНАЛЬНОГО АНГЛИЙСКОГО ЯЗЫКА - Диндаренко, Оксана (Modern scientific researches, 2018)
У статті розглянуто проблема необхідності застосування і активного впровадження кейс-методу як одного з найновітніших комунікативних методів інтерактивного спілкування під час викладання курсу професійної англійської мови у вищих закладах освіти. Сучасні