МАТЕМАТИЧЕСКАЯ МОДЕЛЬ РАСПРЕДЕЛЕНИЯ ДАВЛЕНИЯ В ПЛАСТЕ ДЛЯ НЕОГРАНИЧЕННОГО КОЛИЧЕСТВА СКВАЖИН - Щепанський, Михаил; Журавчак, Владимир (Modern scientific researches, 2019)
В роботі описано складений універсальний програмний блок в програмному середовищі MathCAD. Запропонована математична модель дозволяє будувати 3D поверхню розподілу тиску. Розрахунок дозволяє отримати тиск в любій точці пласта при роботі довільної кількост