ИССЛЕДОВАНИЯ ЭЛЕКТРИЧЕСКИХ СВОЙСТВ ВОЗДУШНЫХ ПРОМЕЖУТКОВ - Крывда, Виктория; Зубак, Виктор; Майданов, Даниил; Куринько, Дмитрий (Modern scientific researches, 2019)
В роботі досліджуються результати експериментів, які було проведено з метою визначення залежності напруги пробою від атмосферних умов і форми електродів. Складено математичну залежність, яка визначає напругу пробою за умови відомих значень атмосферних пар