ВНЕДРЕНИЕ НОВЕЙШИХ СИСТЕМ ВИДЕОКОНФЕРЕНЦИЙ КАК ИНСТРУМЕНТ ПОВЫШЕНИЯ КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТИ ГОСТИНИЧНОГО ПРЕДПРИЯТИЯ - Никитина, Татьяна; Чмигова, Надежда (Modern scientific researches, 2019)
У статті розкриваються поняття систем відеоконференцій, визначено найкращі з них, досліджено застосування систем відео конференцій в готелях.