ВНЕДРЕНИЕ МЕРОПРИЯТИЙ GРP В АПТЕКАХ УКРАИНЫ - слива, Юлия; Шимановская, Марина (Modern scientific researches, 2018)
В статті розглянуті сучасні умови раціонального й економічно обґрунтованого призначення та належного використання препаратів, що є складовою стандартів належної аптечної практики (Good Pharmaceutical Practice – GPP). Визначені специфічні риси належних пр