PROCESS OF OBTAINING AND TECHNOLOGICAL ANALYSIS OF DRY EXTRACT OF CARDIOTONIC ACTION - Гладух, Евгений; Кухтенко, Александр (Modern scientific researches, 2018)
В статті приводиться опис технології отримання сухого екстракту кардіотонічної дії через проведення стадії перколяції рослинної сировини, фільтрації, згущення та сушки. Отриманий сухий екстракт було проаналізовано за технологічними показниками, такими як