ПРЕДСТАВЛЕННОСТЬ ДРЕВЕСНЫХ ЧУЖЕРОДНЫХ ВИДОВ В СООБЩЕСТВАХ ЛЕСНОЙ РАСТИТЕЛЬНОСТИ ЮЖНОЙ ЧАСТИ КИЕВСКОГО ПОЛЕСЬЕ - Чурилов, Андрей (Modern scientific researches, 2018)
У структурі лісової рослинності Київського Полісся виявлено 43 чужорідних видів, які відносяться до 20 родин та 34 родів. Наведено відомості стосовно їхнього потрапляння на досліджену територію стосовно часу, способів занесення та адаптації рослинними угр