ОСОБЕННОСТИ ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ ЛЕКАРСТВ ПРИ КОМБИНИРОВАННОЙ ФАРМАКОТЕРАПИИ - Шульга, Людмила; Якущенко, Виктория; Квитчатая, Анна; Пиминов, Александр; Бурьян, Екатерина (Modern scientific researches, 2019)
Ефективна і безпечна фармакотерапія досягається різними шляхами, включаючи комбіноване застосування лікарських засобів, це особливо актуально при корекції патологічних змін різноманітних рівнів регуляції, з наявністю супутніх захворювань, що диктують приз