РАСШИРЕНИЕ АССОРТИМЕНТА ИЗДЕЛИЙ ФУНКЦИОНАЛЬНОГО НАЗНАЧЕНИЯ В ЗАВЕДЕНИЯХ РЕСТОРАННОГО ХОЗЯЙСТВА - Дочинец, Инга; Стахурская, Лилия; Кирпиченкова, Оксана (Modern scientific researches, 2019)
В статті наведені дослідження щодо розробки нового виду здобного пісочного печива з додаванням конопляного шроту і конопляної олії. Дані добавки дозволять створити виріб функціонального призначення, збагачений харчовими волокнами, повноцінним білком, полі