ЭКОЛОГО-ГИГИЕНИЧЕСКАЯ ХАРАКТЕРИСТИКА ОСНОВНЫХ МЕТОДОВ ПЕРЕРАБОТКИ ПОЛИМЕРНЫХ БЫТОВЫХ ОТХОДОВ - Малишевська, Ольга (Modern scientific researches, 2018)
Проведено аналіз з гігієнічної та екологічної точок зору методів та технологічних рішень, щодо поводження з полімерними побутовими відходами. У результаті якого встановлено, що найбільш поширеним способом поводження з полімерними побутовими відходами було