СРАВНИТЕЛЬНАЯ ОЦЕНКА СОРТОВ ОЗИМОЙ ПШЕНИЦЫ В ПРОИЗВОДСТВЕННЫХ УСЛОВИЯХ - Лев, Александр; Бобер, Анатолий (Modern scientific researches, 2018)
Урожайність та якість зерна пшениці озимої значно залежить від сортових особливостей та умов вирощування. Наведено результати порівняльної господарсько-технологічної оцінки сортів пшениці озимої у конкретних виробничих умовах. За урожайістю та технологічн