ХИМИКО-ТЕХНОЛОГИЧЕСКАЯ ОЦЕНКА СОРТОВ КАПУСТА ИХ ПРИГОДНОСТЬ К ПЕРЕРАБОТКЕ - Гунько, Сергей (Modern scientific researches, 2018)
В даній статті представлено результати дослідження сортів капусти Ольга, Тетянка селекції Київського науково-дослідного центру. В якості контрольного варіанту було використано сорт капусти Харківська зимова. В результаті технічного і хімічного аналізу сві