ЗАКЛЮЧЕНИЯ СОГЛАШЕНИЯ О ПРИМИРЕНИИ КАК СРЕДСТВО УПРОЩЕНИЯ УГОЛОВНОГО ПРОИЗВОДСТВА В ФОРМЕ ЧАСТНОГО ОБВИНЕНИЯ - Кузьменко, Валентина; Пименова, Анастасия (Modern scientific researches, 2018)
В статті розглянуто питання, пов’язані з особливостями кримінального провадження у формі приватного обвинувачення, висвітлено характеристику кримінального провадження у формі приватного обвинувачення у кримінальному процесі; розглянуто класифікацію кримі