ЭКОНОМИКО-ПРАВОВЫЕ ПРОБЛЕМЫ СОЧЕТАНИЯ ГОСУДАРСТВЕННОГО И - Возняковська, Кристина (Modern scientific researches, 2018)
В роботі розглядаються проблеми перекосу у застосуванні державного таприватного капіталу у процедурах державної допомоги неплатоспроможнимсистемно важливим банкам, коли держава намагається конфіскувати коштивласників та інвесторів, а також мати надмірн